Hva er sammenstillingsprinsippet?

Sammenstillingsprinsippet er en regnskapsmessig begrep som matcher alle inntekter med utgiftene som genereres for å tjene disse inntektene i regnskapsperioden. Periodisering regnskap metode, for eksempel, er basert på sammenstillingsprinsippet, som den registrerer finansielle transaksjoner som de oppstår, snarere enn når kontanter skifter hender. Accountants også bruke dette prinsippet når du legger ut bilag, som hver oppføring må inneholde en debet og kreditt.

Den tradisjonelle regnskap ligningen av eiendeler = Gjeld + egenkapital er også basert på sammenstillingsprinsippet. Likningen krever at alle finansielle transaksjoner for å balansere i hver økonomisk regnskapsperiode

dette gjør regnskapet nøyaktig forberedt fra selskapets hovedboken. Feilaktig utarbeidet regnskapet kan forvrenge selskapets reelle finansielle posisjon for interne og eksterne interessenter.

Regnskapsførere vanligvis følger sammenstillingsprinsippet for resultatregnskapet konto i hovedboken også. Disse omfatter salg, salg rabatter, varekostnader (COGS) og salgs-og administrasjonskostnader. Prinsippet brukes som regnskapsførere forberede og legge posteringer

hver oppføring må inneholde en debet og kredit som balanserer oppføringen før oppslaget i hovedboken.

Sammenstillingsprinsippet har også en årsak og virkning forhold finansielle transaksjoner oppstår fra normale forretningsmessige driften. Hver krone brukt må ha en offset, slik som lønn eller produkter kjøpt for virksomheten. Salg oppføringer inneholde salg til kunder matchet med inventarfortegnelsen for varen selges

materialer kjøpt for salg er matchet med det brukte kontanter

utbetalt lønn er matchet med ansvaret skylder til ansatte. Den periodisering metoden bruker sammenstillingsprinsippet som en selv-balancing verktøy for å opprettholde nøyaktigheten av den generelle hovedbok.

Sammenstillingsprinsippet også gjør utstrakt bruk av periodiseringer og utsettelser til å balansere generelle hovedbok kontoer når ingen informasjon er lagt ut i regnskapet. Bedrifter kan oppleve en forsinkelse i oppslaget enkelte utgiftsposter til deres generelle hovedbok. Vanlige eksempler på disse etterslep elementene er verktøy utgifter, frakt utgifter eller lønnskostnader.

For å korrigere et etterslep situasjon, regnskapsførere ofte vil poste påløpte kostnader beløp som representerer normal månedlig regning beløp. Disse avsetninger opprettholde standarden på sammenstillingsprinsippet siden alle inntekter vil bli matchet med de utgifter som påløper for å generere disse inntektene i samme periode.

Økonomiske transaksjoner skal registreres i hovedboken i henhold til standarden regnskapsmessige retningslinjene i regnskapssystemet bransjen. I USA, skriver Financial Accounting Standards Board (FASB) og problemstillinger regnskap retningslinjer for selskaper å følge når du handler.

Leave a Reply