Hva Er Finansregnskap Theory?

Finansregnskap teori er en ganske vidt begrep. Det helt grunnleggende for regnskapsføring teori dato tilbake til 1494 og ble grunnlagt i Italia. Finansregnskap har endret seg over tid å tilpasse seg ulike kilder til profitt og tap, men kjernen forblir den samme. Det er en metodikk for person eller virksomhet budsjettering. Det gir en måte å finne ut hva verdien av de enkelte produkter og tjenester er i tillegg til den økonomiske verdien av den samlede virksomhet eller person.

Det grunnleggende av finansielle regnskap teori dato så langt tilbake som 1494. Disse første konseptene ble publisert i Italia i en bok om anvendt matematikk ved Luca Pacioli kalt Summa de Arithmetica, Geometria, Andel et Proportionalita. Over tid har teorier utviklet for å tilpasse seg den økende kompleksiteten i større bedrifter og selskaper. Teoriene tar nye typer eiendeler og forpliktelser som har kommet om siden 1494, men kjernen av regnskap har forblitt den samme.

Financial Accounting Teorien sier at regnskap er nødvendig for bedrifter å forstå deres fortjeneste eller tap. Regnskap innebærer innspilling den økonomiske verdien av alle eiendeler og forpliktelser i en bedrift eller en enkeltperson. Holde styr på alle finansielle transaksjoner er også viktig å forstå skiftende verdi over tid. Denne informasjonen brukes til å bygge og vedlikeholde et budsjett, som er nødvendig for økonomisk planlegging og vekst.

Finansregnskap teori er avgjørende for vekst, ettersom det er den beste metoden for å avgjøre hva en bedrift skal ta betalt for sine tjenester. Uten en skikkelig forståelse av regnskap teori, bedrifter står i fare for under-eller over-lading, og begge tilfelle er dårlig for business. Kostnaden for et produkt eller tjeneste bør være basert på materiale og arbeidskostnader, som kan inneholde noen spesiell opplæring er nødvendig. Dersom en bedrift lader mindre enn det brukte å kjøpe produktet eller tjenesten, er det å tape penger med hvert salg. Alternativt, hvis en bedrift lades en mye høyere beløp enn det produktet eller tjenesten kostnad å skaffe, vil kundene trolig gå til en annen virksomhet som er regnskap for en lavere profittmargin, effektivt selge det samme for mindre.

En av de mest brukte finansielle regnskap teorier for næringslivet kalles normative teorien. Dette er en meget foreskrivende type teori og omhandler ikke faktiske utgifter. I sin enkleste form, er denne teorien et budsjett, registrerer all inntekt og forutsi hvor tapene vil skje i form av regninger og andre utgifter. Suksessen til normative teori avhenger av hvor godt teorien er implementert inn i handlinger. Denne metoden for regnskapsføring gir bare virksomheten eller personen med potensielle fortjeneste eller tap

de faktiske resultatene avhenge av hvor nøyaktig den anslåtte kostnadene var.

Leave a Reply